Een volledig andere sfeer in je huiskamer kun je creëren door landelijke elementen toe te voegen. Landelijk wonen is naast de industriële look het meest populair voor het inrichten van woningen. De industriële look is stoer en kil terwijl de landelijke look rust en warmte uit zal stralen in de woonkamer. Veel mensen interpreteren landelijk wonen als oudbollig maar vandaag de dag is het mogelijk om een moderne landelijke look te creëren. Dat kan gedaan worden door de juiste kleuren te gebruiken en de goede elementen toe te voegen aan je inrichting. Met de juiste kleuren en elementen haal je de rust en de sfeer van het platteland in huis. Voor een moderne landelijke inrichting heb je Robuuste houten kasten en authentieke stoere tafels nodig. Voeg daarbij moderne elementen en je hebt de juiste moderne landelijke sfeer. In deze inrichting vind je veel natuurlijke materialen zoals gebruikt hout, wol, touw en vilt. Deze inrichting is gebaseerd op een doordacht plan. Vaak heb je zelf wel een idee maar weet je niet waar je moet beginnen of hoe je het moet aanpakken om een moderne landelijke inrichting te creëren. Bij Feeling Home ben je aan het juiste adres voor het inrichten van je woning.